E-mail instellen voor uw iPhone gaat als volgt (per verdie van het iOS kan het ligt afwijken)

• Open de 'instellingen' app op uw iPhone
  • Ga naar 'E-mail, contacten, agenda's'
  • Kies voor 'Voeg account toe'
  • Klik op 'Anders'
  • Klik op 'Voeg mailaccount toe'

Geef nu de volgende gegevens op voor het nieuwe account:

• Naam: uw naam
  • E-mail: uw e-mailadres.
  • Wachtwoord: uw wachtwoord
  • Beschrijving: omschrijving van het nieuwe account. Deze omschrijving krijgt u te zien in het accountoverzicht.
  • Klik op 'Volgende'
  • Kies voor 'IMAP'
  • Uw naam, e-mail en beschrijving worden automatisch ingevuld
  • Scoll naar beneden voor de instellingen voor inkomende post.
  • Hostnaam: mail.uw-domeinnaam.nl
  • Gebruikersnaam: uw gebruikersnaam
  • Wachtwoord: uw wachtwoord
  • Scoll naar beneden voor de instellingen voor uitgaande post.
  • Hostnaam: mail.uw-domeinnaam.nl
  • Gebruikersnaam: uw gebruikersnaam
  • Wachtwoord: uw wachtwoord
  • Klik op 'Bewaar'

U krijgt de beveiligingsmelding ‘Geen verbinding via SSL’

• Klik op 'Ja'

U krijgt de melding ‘Serveridentiteit niet gecontroleerd’

• Klik op 'Ga door'
  • Schakel notities uit
  • Klik op 'Bewaar'

Uw e-mail account is aangemaakt en u kunt aan de slag!