Om een nieuw e-mailaccunt toe te voegen tikt u in de lijst met apps op 'Instellingen' en vervolgens op 'e-mail & accounts'.

• Tik op 'account toevoegen'.
  • Scroll naar beneden en tik op 'geavanceerd'.

U kunt nu uw e-mailadres en uw wachtwoord invullen. Tik vervolgens op 'volgende'.

• Kies voor 'Internet-mail'

In het volgende scherm voert u de volgende gegevens in:

• Accountnaam: Deze naam krijgt het account op het startscherm en in het accountoverzicht.
  • Uw naam: Uw naam of bedrijfsnaam.
  • Server voor inkomende e-mail: mail.uw-domeinnaam.nl
  • Accounttype: IMAP4
  • Gebruikersnaam: de gebruikersnaam van uw e-mailaccount
  • Wachtwoord: het wachtwoord van uw e-mail gebruiker
  • Server uitgaande e-mail: mail.uw-domeinnaam.nl:587
  • Selecteer 'Voor de uitgaande server is verificatie vereist'
  • Selecteer 'Zelfde accountgegevens gebruiken voor verzenden e-mail'.
  • Tik op 'geavanceerde instellingen'.
  • Zorg dat SSL voor inkomende en uitgaande e-mail niet vereist is.
  • Tik nu op 'aanmelden'

Uw account is nu geconfigureerd. Uw toestel zal het account nu synchroniseren waarna u op uw startscherm een nieuwe tegel aantreft voor dit e-mailaccount.